"5 ОКЕАН" СПІВАВ ДЛЯ КУРСАНТІВ

"5 ОКЕАН" СПІВАВ ДЛЯ КУРСАНТІВ

27 квітня в актовій залі Національного технічного університету нафти і газу стараннями Департаменту культури було організовано концертну програму для курсантів Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба. У програмі взяли участь народний аматорський гурт "5 океан" Народного дому с. Угорники та вихованці Івано-Франківської хореографічної школи.

Звучали пісні на слова Нелі Романовської та музику Володимира Бардецького, особливо зворушливо звучали пісні, присвячені мамі. Вірш, присвячений матерям прочитав і ректор університету, професор Євстахій Іванович Крижанівський. Чудові хореографічні композиції представили юні танцюристи – вихованці міської хореографічної школи.

Слово також мали народна депутатка України Савчук Оксана та директорка Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, заслужена працівниця культури України Надія Загурська.

А щодо глядачів - вони були просто у неймовірному захваті від дійства і дякували артистам гучними оплесками.

До слова, це - вже не перший концерт для курсантів харківського університету. У березні стараннями Департаменту культури було організовано концерт за участю муніципального естрадно-симфонічного оркестру.

Поділіться цим дописом на: