80-РІЧЧЮ МИРОСЛАВА АРОНЦЯ ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ

80-РІЧЧЮ МИРОСЛАВА АРОНЦЯ ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ

“Твори верлібрної форми М. Аронця сприймаються як цілісний образ...

Багата гама кольорів у поєднанні з мелодійністю звучання слова пронизує

і зігріває тканину більшості його поезій”.

(Д. Юсип)

2 березня виповнилося 80 років Мирославу Аронцю - українському художнику, поету, мистецтвознавцю. Відзначаючи ювілей митця, працівники краєзнавчого відділу Івано-Франківської центральної міської бібліотеки, 2 березня 2021 р. підготували відеопрезентацію творчості Мирослава Аронця “Зорепад його душі”.

Мирослав Аронець - член НСХ України та НСП України, лауреат премії ім. В. Стефаника (2003 р.), є автором статей та книг про художників, а також автором п’яти поетичних збірок. Митець за натурою лірик, уміє слухати себе, тому у всьому, що робить, що малює і про що пише, є органічним, автентичним. 

Відзначаючи ювілей митця, працівники краєзнавчого відділу ЦМБ (вул. Г. Мазепи, 1) Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, 2 березня 2021 р. підготували відеопрезентацію творчості Мирослава Аронця “Зорепад його душі”, щоб користувачі  ближче познайомились з його творчим доробком. Після закінчення карантину чекаємо франківців та гостей нашого міста у книгозбірнях Івано-Франківської МЦБС - там є ряд видань, з яких можна почерпнути багато інформації про Мирослава Аронця як митця пензля і слова, що дасть можливість сповна насолодитись, зокрема, і мистецтвом  верлібру ювіляра.

Матеріал підготували працівники краєзнавчого відділу ЦМБ.

Поділіться цим дописом на: