85-РІЧЧЯ НАРОДНОГО АМАТОРСЬКОГО ХОРОВОГО КОЛЕКТИВУ "РОЗМАЙ"

85-РІЧЧЯ  НАРОДНОГО  АМАТОРСЬКОГО ХОРОВОГО КОЛЕКТИВУ "РОЗМАЙ"

3 жовтня  2021 року в Будинку культури села Підлужжя відбувся творчий вечір з нагоди 85-річчя з часу заснування народного аматорського хорового колективу «Розмай».
Неповторна українська пісня, душевна щедрість і прагнення до краси покликали мешканців села Підлужжя та гостей до святково прибраного залу Будинку культури, щоб щиро і сердечно привітати із чудовим ювілеєм прекрасний колектив "Розмай". Мова йде не просто про хоровий колектив, а про дружну родину, яка об’єднала у співоче коло не одну династію та покоління. У цій мистецькій сім’ї знайшли себе люди, закохані у пісню та сцену, які стали невід’ємною часткою їх життя. У колективі займаються активні, ініціативні підлужани, які люблять народну пісню та музику, хоровий спів. В репертуарі колективу багато пісень, різних за змістом, за характером та мелодикою, але кожну пісню учасники хору виконують від усього серця, проживають її на сцені. Розпочалося святкове дійство із благословення і теплих побажань о. Богдана Равського.
На свято завітали і поважні гості, щоб висловити повагу і шану знаному колективу. У сценарії свята було багато спогадів про творче життя хору. В фойє Будинку культури присутні могли познайомитися із світлинами учасників хору від початку його заснування.
Завершилося свято подячними словами та побажаннями многих і благих літ від міського голови Руслана Марцінківа та радника міського голови Ярини Стойко.
Ми сподіваємося, що традиції хорового співу в рідному селі підхопить молоде покоління. Українська народна пісня вічно буде линути над безкрайніми просторами благодатної, щедрої української землі, над рідним Підлужжям.

Поділіться цим дописом на: