АКЦІЯ ЗАПАЛЕННЯ ВИФЛЕЄМСЬКОГО ВОГНЮ МИРУ

АКЦІЯ ЗАПАЛЕННЯ ВИФЛЕЄМСЬКОГО ВОГНЮ МИРУ

29 грудня 2021 р. на абонементі ЦМБ (вул. К. Данила, 16 ) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбулась акція запалення Вифлеємського вогню миру “Вогонь із Вифлеєму пломеніє нам...”.

Щороку, напередодні Різдва пластуни всього світу поширюють символ любові та єдності – вогонь, запалений на місці народження Ісуса Христа. В Україну Вифлеємський вогонь миру вже 29 років привозять пластуни, приймаючи його від австрійських скаутів. Далі пластуни передають його громадам міст з рук в руки по всій Україні - лікарням, школам, сиротинцям, державним установам…

Уже стало доброю традицією щороку приймати на абонементі ЦМБ Вифлеємський вогонь миру з рук учасників Івано-Франківської скаутської організації “Пласт”. Отримавши символ миру, любові та єдності - Вифлеємський вогонь миру, бібліотекарі поширюють його серед своїх користувачів та бібліотек-філій Івано-Франківської МЦБС, які, взявши з собою частинку Вифлеємського вогню, матимуть змогу і собі запалити ним дома різдвяну свічку.

Поділіться цим дописом на: