АКТУАЛЬНИЙ РЕПОРТАЖ "ЗА ХМАРОЮ ТЮТЮНОВОГО ДИМУ"

АКТУАЛЬНИЙ РЕПОРТАЖ "ЗА ХМАРОЮ ТЮТЮНОВОГО ДИМУ"

31 травня світ відзначає Всесвітній день боротьби з тютюнопалінням. Сьогодні – це одна з найпрширеніших шкідливих звичок, особливо серед молоді. Тому є дуже важливим попередити молодих людей про небезпеку, яку несе ця звичка.

Сьогодні працівники культури с. Черніїв саме з цією метою проведели актуальний репортаж «За хмарою тютюнового диму». В заході взяли участь учні 8-х класів Черніївського ліцею.

До підлітків було донесено інформацію про шкідливість куріння - однієї із найпоширеніших епідемій за всю історію існування людства - тютюноманії, що стоїть в одному ряду з алкоголізмом і наркоманією. Діти уважно слухали лектора і активно включалися в діалог.

В Україні склалася особливо небезпечна ситуація щодо активного поширення тютюнопалінням в середовищі учнівської молоді. Тому такі заходи є особливо на часі. Адже без здорового молодого покоління в жодної нації нема майбутнього.

Інформацію для молодих людей підготувала лікар-терапевт Г. С. Лапка КНП «Центру первинної медичної допомоги» ІФМР. А акож учасники заходу переглянули фільм «Нікотин. Ціна ілюзій» та ознайомитися із тематичною поличкою «Вплив куріння на організм», яку підготувала черніївська бібліотека.

Відповідальні за захід завідувачка бібліотеки-філії №16 М. Данилюк та директор Будинку культури М. Стефінин.

 

Поділіться цим дописом на: