АЛЬМАНАХ ВІРШІВ ПРО КОХАННЯ ПРЕЗЕНТУВАЛИ У ЦЕНТРАЛЬНІЙ БІБЛІОТЕЦІ

АЛЬМАНАХ ВІРШІВ ПРО КОХАННЯ ПРЕЗЕНТУВАЛИ У ЦЕНТРАЛЬНІЙ БІБЛІОТЕЦІ

Вже не за горами день, коли вшановують пам’ять святого Валентина – священика, який, за легендою, попри заборону, одружував римських воїнів. Цей день знаходить відгук у кожного, адже кохання – це глибоке емоційне єднання з іншою особою, яке супроводжується відчуттям щастя, прив’язаності, пристрасті та бажанням бути поруч, адже це необхідне кожному.

З лютого в читальному залі Центральної бібліотеки Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбулася презентація альманаху “Ерос”, у якому зібрані вірші про кохання місцевих авторів.

Альманах видано за ініціативи місцевого письменника, краєзнавця, члена Національної спілки письменників України та Національної спілки краєзнавців, надзвичайно цікавої та багатогранної особистості, творчість якої займає вагоме місце в літературному житті Прикарпаття, Василя Івановича Бабія.

Під час заходу свою поезію декламували автори альманаху. Зокрема, свої вірші прочитали: Іван Гаврилович, Світлана Пілецька, Володимир Дяченко, Анна Данилюк, Ярослава Харук, Оксана Місюк та інші.

Лірична поезія стала своєрідною терапією, адже в продекламованих віршах кожен з учасників заходу зміг відчути і прожити разом з авторами чарівні і хвилюючі миті, сповнені глибоких почуттів.

Відповідальна за проведення заходу Дубовська О. П.

Поділіться цим дописом на: