АНДРІЇВСЬКІ ВЕЧОРНИЦІ У БІБЛІОТЕЦІ

АНДРІЇВСЬКІ ВЕЧОРНИЦІ У БІБЛІОТЕЦІ

Здавна існувала у нашого народу чудова традиція – Андріївські вечорниці. Віддаючи шану минулому, беручи усе найкраще у наше сьогодення, ми на вечорницях відроджуємо усе найдорожче, що є у народу: його мову, пісню, історію.

12 грудня 2021р. в бібліотеці-філії №1 (вул. Вовчинецька, 206) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбулися чарівні посиденьки "Ой Андрію, даруй нам надію!".

Розпочала свято вокалістка Будинку культури с. Вовчинець Шевчук Анна. Працівники бібліотеки розповіли про свята, які святкують в грудні. Завідувачка бібліотеки Воробчак Марія Дмитрівна (господиня) з дівчатами 5-Б класу ліцею №25 поворожили на майбутню долю. Дівчатка з ліцею №5 та ліцею №16 зіграли в гумористичній сценці за повістю “Кайдашева сім’я” Івана Нечуя-Левицького. Директорка Івано-Франківської МЦБС Вовк Оксана Миронівна разом з керівничкою ГО “Об’єднані любов’ю”  Червак Марією Володимирівною заспівали різних пісень.

В читальному залі бібліотеки панувала тепла, весела, світла атмосфера. Вечорниці завершились смачним частуванням, хорошим настроєм та планами про співпрацю на майбутнє.

 

Поділіться цим дописом на: