АНГЕЛИ-ОХОРОНЦІ ДЛЯ ВОЇНІВ

АНГЕЛИ-ОХОРОНЦІ ДЛЯ ВОЇНІВ

Бібліотека - чудовий майданчик не тільки для творчого, цікавого часопроведення, а ще й для корисного. А сьогодні – це ще й територія добрих справ, якими читачі, як дорослі, так і зовсім юні, можуть долучитися до допомоги ЗСУ.

Отож 17 січня у бібліотеці-філії №1 Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради відбулося чергове засідання гуртка «Умілі руки». Під час засідання для учасників гуртка було проведено майстер-клас «Коли янголи спускаються на землю».

З давніх -давен люди вірять, що є такі добрі істоти - ангели. Якщо зробити своїми руками ангела і подарувати його, то ти даруєш не просто іграшку, а душевне тепло і частинку любові, яка слугуватиме оберегом.

Тож у творчій майстерні діти виготовляли ангела, який має стати світлим, добрим оберегом для наших мужніх захисників ЗСУ. Виготовляючи цей виріб, вони вкладали всю свою любов та теплоту, а відтак вироби передали волонтерам, які опікуються нашими захисниками. Відповідно, ці ангели попадуть на передову якнайшвидше разом із маскувальними сітками.

Після майстер-класу діти виявили бажання повчитися майстерності у в’язанні маскувальної сітки разом з волонтерами, що збагатило їх і новими знаннями, і тими особливими відчуттями причетності до доброї справи, яка формує світогляд молодої людини.

Тож, таким чином, кожен з присутніх вклав часточку добра та праці у наближення Перемоги.

Відповідальна за проведення: М. Воробчак.

Поділіться цим дописом на: