БЕРЕЗІВСЬКА БІБЛІОТЕКА ЗАПРОШУЄ ШКОЛЯРІВ НА ЛІТНІ ЧИТАННЯ

БЕРЕЗІВСЬКА БІБЛІОТЕКА ЗАПРОШУЄ ШКОЛЯРІВ НА ЛІТНІ ЧИТАННЯ

Навчальний рік добігає до фінішу, попереду літні канікули, час відпочинку. Протягом навчального року є багато творів, які в процесі навчання (а предметів багато) прочитати майже неможливо. Тому 18 травня у бібліотеці-філії №17 Івано-Франківської МЦБС (с. Березівка, вул. Шевченка,30) стартувала бібліопропозиція «У літо з книгою».

Протягом цього тижня бібліотека зустрічатиме своїх юних читачів на подвір’ї. Метою заходу є ознайомити дітей, які саме твори зі шкільної програми з української літератури від 5 до 9 класу варто прочитати за канікули. А також повідомити юних читачів, що такі книги є у бібліотеці і вони чекають на зустріч з ними. Прочитання цих книг дозволить учням у наступний навчальний прийти з багажем знань та ще й отримаєти задоволення від читання, бо книги справді цікаві.

Бібліотекарка бібліотеки-філії №7 Наталія Курпель запрошує учнів Березівської гімназії завітати до бібілотеки. Тут усі необхідні книги складені по класах, тому завітавши сюди, книги що потрібні саме тій чи іншій віковій категорії, будуть згруповані на окремій поличці «ЛІТО+» і з ними буде легко ознайомитись.

 

Поділіться цим дописом на: