БІБЛІОТЕКАРІ БЕРУТЬ УЧАСТЬ У КОНКУРСІ МОЛОДІЖНИХ ІНІЦІАТИВНИХ ГРУП “ДОЛУЧАЙСЯ, ВЗАЄМОДІЙ, СТВОРЮЙ!”

БІБЛІОТЕКАРІ БЕРУТЬ УЧАСТЬ У КОНКУРСІ МОЛОДІЖНИХ ІНІЦІАТИВНИХ ГРУП “ДОЛУЧАЙСЯ, ВЗАЄМОДІЙ, СТВОРЮЙ!”

Працівники бібліотек Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради беруть участь у навчальних тренінгах, як молодіжна ініціативна група в конкурсі молодіжних ініціатив “Долучайся, взаємодій, створюй: молодь за розвиток згуртованих і сталих громад” від Представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні. Проєкт, що фінансується Посольством Великої Британії, сприяє зусиллям Уряду України зі зміцнення сталого розвитку та згуртованості громад завдяки залученню молоді.

МОМ проводить серію одноденних (8-годинних) тренінгів з питань розвитку проєктів, збору коштів (фандрайзингу), комунікації, демократії участі, прав людини, гендерної рівності/запобігання сексуальній експлуатації та жорстокому поводженню, охорони довкілля. Під час тренінгів члени молодіжної ініціативної групи та активні члени громади мають змогу отримати необхідні знання про мобілізацію ресурсів та розвиток екологічної безпеки. Набуті знання та практичні навики допомогли у розробці комунікаційної стратегії та фандрайзингового плану. Такий досвід стане корисним не тільки у створенні та реалізації даного проєкту, а й для написання наступних проєктів.

Станом на сьогодні проєкт під назвою “ЕкоФранківськ” (Формування культури екологічної свідомості мешканців Івано-Франківської ОТГ задля сталого розвитку громади) є вцілому затверджений донорами.

Поділіться цим дописом на: