БІБЛІОТЕКАРІ ЗАПРОШУЮТЬ ДО ЛІТНЬОГО ЧИТАННЯ

БІБЛІОТЕКАРІ ЗАПРОШУЮТЬ ДО ЛІТНЬОГО ЧИТАННЯ

Ще трохи і за календарем розпочнеться літо, а отже на юних франківців чекають веселі канікули. А, щоб у цій гамі веселощів знайшлося місце і для книги, бібліотекарі пішли заохочувати своїх потенційних маленьких читайликів до книжки на вулицю та ігрові майданчики.

Книга – найбільше диво з усіх див, створених людством. Книга – мудрий друг, який не вміючи говорити, розказує про незвичайні пригоди, подорожі та чудеса. Сторінки книг розказують про історію нашої держави, про життя народів різних країн, про видатних вчених і мандрівників, досягнення науки і техніки, про зірки на небі й далекі планети, про безкраї простори космосу, про рослини і тварини. Про все, що нас оточує.

27 травня 2021 року працівники бібліотеки-філії №1 (Вовчинецька,206) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради провели сезон літніх читань «Книжечка шукає друзів» в рамках спецпроєкту "ЛІТО+". Бібліотекарі зібрали найцікавіші дитячі книжечки і вийшли на прилеглі до бібліотеки вулиці та дитячі майданчики в пошуках нових юних читачів.

Діти із зацікавленням переглядали запропоновані книги. Багато з них їм сподобалися настільки, що вони пообіцяли прийти і записатися до лав читачів.

Такі заходи надають додаткові можливості зацікавити дітей книгою і виховати бажання і необхідність відвідувати бібліотеку. Бо без книги нема знань, а без знань - нема майбутнього.

Тож, бібліотеки міста гостинно запрошують юних франківців не байдикувати на літніх канікулах, а йти у книгозбірню за цікавими книгами!

Поділіться цим дописом на: