БЛАГОДІЙНИЙ АУКЦІОН НА ПІДТРИМКУ ЗСУ

БЛАГОДІЙНИЙ АУКЦІОН НА ПІДТРИМКУ ЗСУ

Воєнний час показує сутність кожного з нас. І ми вкотре переконуємося, що українці – це нація сильна духом, яка гуртується у складних ситуаціях. Кожен з нас стає плечем до плеча, серцем до серця і вносить свою лепту у загальну справу – наближення нашої перемоги.

19 травня 2022 року працівниками Департаменту культури було проведено благодійний аукціон мистецьких робіт на підтримку Збройних Сил України.

На аукціоні було представлено 10 робіт талановитих дітей Івано-Франківської дитячої художньої школи, 3 дитячі роботи з конкурсу «Для Бога я створю найкраще», організованого Підпечерівською школою мистецтв, 5 артоб'єктів (розмальовані музичні інструменти), а також «Кобзар» Тараса Шевченка 1941 року, виданий у Відні.

До благодійного мистецького аукціону доєднався відомий український художник-графік і монументаліст Геннадій Гриценко з картиною «Запорізька Січ».

Родзинкою аукціону стала давня вишита сорочка кінця XVIII - початку XIX століття, передана українською діаспорою з Канади.

Впродовж благодійного заходу звучала класична музика у виконанні юних митців нашого міста.

На мистецький благодійний аукціон завітав міський голова Руслан Марцінків, народна депутатка України Оксана Савчук та депутат міської ради Роман Онуфріїв, які також долучилися до збору коштів на потреби наших захисників та захисниць. Провела аукціон директорка Департаменту культури міської ради, заслужена працівниця культури України Надія Загурська.

Всього за декілька годин було продано 21 роботу та зібрано 43 тисячі гривень. Всі виручені кошти будуть передані на потреби Збройних Сил України.

Даний благодійний аукціон – це ще один крок до перемоги над ворогом. Тож нехай Господь благословить Україну через чистих серцем людей, які в умовах жорстокої війни підтримують наших захисників та захисниць!

Слава Україні!

Героям слава!

 

Поділіться цим дописом на: