БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК НА ПІДТРИМКУ ЗСУ

БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК НА ПІДТРИМКУ ЗСУ

14 травня на Вічевому майдані стараннями працівників закладів культури за сприяння Департаменту культури Івано-Франківської міської ради було організовано благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України "Берегиня роду – шлях до Перемоги". Кожен франківець та гість нашого міста міг насолодитися мистецькою програмою та долучитися коштами на потреби військових, придбавши на ярмарку щось смачненьке чи щось на пам’ять.

Національна символіка, патріотичні прикраси, смаколики, авторські мистецькі вироби і навіть рецепти вишуканих українських страв можна було придбати на ярмаркових ятках, які представили міські бібліотеки, народні доми та громадські організації, зокрема ГО "Об'єднані любов'ю". Також була можливість взяти участь у цікавих майстер-класах, отримати художній шарж чи поринути у дивовижний світ за допомогою окулярів віртуальної реальності.

Чудове музичне орамлення ярмарку надала патріотично-мистецька програма за участю юних талантів - вихованців вокальної студії "Стар Тім" (кер. І. Батюк).

Всі кошти будуть передані на потреби військових.

Дякуємо всім, хто не пройшов мимо і долучився до доброї справи. Слава Україні!

Поділіться цим дописом на: