БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК НА ПІДТРИМКУ ЗСУ У ВОВЧИНЦЯХ

БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК НА ПІДТРИМКУ ЗСУ У ВОВЧИНЦЯХ

У неділю, 13 листопада, в храмі св. Архистратига Михаїла с. Вовчинець з нагоди 160-ї річниці заснування храму відбулось святкове богослужіння, яке звершив Високопреосвященнійший Владика Володимир Війтишин. Після Богослужіння біля міцевого Будинку культури було організовано благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ.

Службу відвідав міський голова Руслан Марцінків та звернувся зі словами вітань до духовенства і парафіян. Присутня на літургії директорка Департаменту культури Івано-Франківської міської ради Надія Загурська також привітала владику, отців і прихожан з нагоди 160 річниці храму.

Одразу по завершенню служби, на площі перед Будинком культури с. Вовчинець, з ініціативи депутатки міської ради, директорки Департаменту клуьтури Надії Загурської, при підтримці міського голови і народної депутатки України Оксани Савчук та з допомогою вовчинецької громади відбувся благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України. Ярмарок відвідали місцеві мешканці та гості села.

На прилавках продавались прикраси ручної роботи, солодощі й духмяна випічка, гарячі страви та напої.

Мистецьку програму підготували творчий колектив Будинку культури с. Вовчинець, долучилися виконавці Міського Народного дому.

Всі вилучені кошти підуть на потреби бійців української армії.

Разом наближаємо перемогу!

Поділіться цим дописом на: