ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ У СЕЛАХ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ МТГ

ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ У СЕЛАХ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ МТГ

Конституція України є одним з найважливіших символів незалежної, міцної і сильної держави. Цьогоріч 28 червня ми відсвяткували 25-річчя прийняття основного Закону Держави, який має вищу юридичну силу та закріплює основні права та обов’язки громадян України.

У закладах культури сіл Івано-Франківської міської територіальної громади творчі працівники разом з місцевою активною молоддю організували та провели ряд цікавих заходів. Зокрема, інформаційну хвилину «Конституція Незалежності України» спільними силами підготували працівники Будинку культури та бібліотеки-філії №16 с. Черніїв.  Також інформаційну хвилинку «Вимріяна поколіннями» в рамках засідання любительського клубу «Роляда» провели у Будинку культури с. Драгомирчани. У с. Підпечери відбулася спільна лекція-концерт Будинку культури та школи мистецтв до Дня Конституції.

Круглий стіл  «Україна – Конституційна держава, єдина і неподільна» провели творчі працівники Народного дому с. Микитинці. Лекцію про основний Закон Держави провели і в Будинку культури с. Березівка. У Народному домі с. Угорники прозвучала святкова програма «Процвітай наша угорницька земля». Літературно-музичну годину «Я українець і це моє право» для ознайомлення з основними статтями Конституції України організували у Будинку культури с. Камінне.

Правова година «Ми маємо право» була організована в Будинку культури с. Колодіївка. В Будинку культури с.Чукалівка відбулася лекція на тему «Історія української Конституції». А в селі Радча працівники Будинку культури перевірили юних відвідувачів бібліотеки-філії №25 на знання Конституції, провівши вікторину «Україна – моя вітчизна».

Відзначення річниці прийняття Конституції України стало важливою подією для кожного громадянина, адже основний Закон Держави є цінним та національно значимим для українського народу.

Поділіться цим дописом на: