ДЕНЬ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

ДЕНЬ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

7 грудня в Україні відзначають День місцевого самоврядування. У сьогоднішній непростий час від роботи працівників місцевого самоврядування значною мірою залежить життєдіяльність тилу, який мусить бути потужною підтримкою для передової. З нагоди цього дня у міській раді відбулися урочистості.

До колег звернувся міський голова Руслан Марцінків, секретар міської ради Віктор Синишин, керуючий справами Ігор Шевчук та інші.

Грамотами виконавчого комітету міської ради та подяками міського голови нагороджено кращих працівників міської ради. Серед них і працівники Департаменту культури: заступник директора департаменту культури - начальник адміністративно-господарського відділу Олег Королик, заступниця директора департаменту культури - начальниця відділу культурно-масової роботи Христина Стефанів та головна спеціалістка Антоніна Скрипка-Дикун.

Особливої атмосфери заходу надали музичні композиції скрипальки Ірини Борух та колективів "АДОРО" народного дому "Княгинин" і "Джавеліни" Центру культури і мистецтв.

Мистецьку програму підготували творчі працівники Центру культури і мистецтв.

Принагідно вітаємо причетних з Днем місцевого самоврядування та бажаємо Перемоги!

Поділіться цим дописом на: