ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ, СКОРБОТИ І РОЗДУМІВ…

ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ, СКОРБОТИ І РОЗДУМІВ…

27 квітня 2021 р. о 10.30 год у Будинку культури с. Вовчинець, що знаходиться за адресою с. Вовчинець, вул. Вовчинецька, 35 відбувся відеолекторій «Дзвони Чорнобиля» до 35-ї річниці Чорнобильської трагедії.

26 квітня 1986 року, 35 років тому, почався відлік Чорнобильської катастрофи. Вона вразила весь світ, приголомшила людей страшним розмахом невідомої раніше біди, трагічні наслідки якої відчуватиме ще не одне наступне покоління. Проходять роки після аварії на ЧАЕС, а біль не вщухає. Чорнобильська біда надовго залишиться в нашій пам’яті. Ще довго ми будемо відчувати на собі її наслідки, ще довго чутимемо її дзвони. День пам’яті, день скорботи і роздумів.

Учасники відеолекторію переглянули фільм про Чорнобиль, також вшанували хвилиною мовчання померлих від радіаційного смерчу. На завершення переглянули виставку книг представлену бібліотекою-філією №10 с. Вовчинець МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради.

Урятований світ — найкращий пам’ятник тим, хто загинув у чорнобильському пеклі. Пам’ятаймо про них і робімо усе, щоб ніколи не падала на землю гірка зірка Полин...

Поділіться цим дописом на: