ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ

ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ

9 листопада у приміщенні Івано-Франківської обласної філармонії ім. І. Маланюк відбулися урочистості з нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Розпочали захід з молитви та хвилини пам'яті про франківських мистців, які з початком війни, помінявши музичні інструменти на зброю, мужньо стали на захист своєї країни, та, на превеликий жаль, загинули на полі бою. Найщиріші слова вдячності висловлювали воїнам, які сьогодні стоять на варті нашої можливості жити і творити.

Також на початку заходу директорка Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, заслужена працівниця України Надія Загурська увазі присутніх представила звіт про річну роботу закладів культури, пріоритетним завданням якої було допомагати ЗСУ. А відтак на адресу працівників культури лунало багато хороших привітань, побажань та слів вдячності за самовіддану працю. Зокрема, з найщирішими побажаннями звернувся міський голова Руслан Марцінків, народна депутатка України Оксана Савчук та в.о. начальника Управління культури, національностей та релігій Івано-Франківської ОДА Тетяна Лапка.

Традиційно, подяками та грамотами міського голови, департаменту культури та обласної профспілки були нагороджені кращі працівники.

А на завершення присутні мали можливість насолодитись неймовірним виступом прекрасного тріо "Тенорс Бельканто" у супроводі академічного камерного оркестру "Гармонія Нобіле".

Принагідно ще раз вітаємо колег зі святом! Перемоги!

Поділіться цим дописом на: