ДІТИ З ІНВАЛІДНІСТЮ РОЗМАЛЬОВУВАЛИ ПИСАНКИ

ДІТИ З ІНВАЛІДНІСТЮ РОЗМАЛЬОВУВАЛИ ПИСАНКИ

Наближається одне з найбільших християнських свят – Великдень, що символізує пробудження та воскресіння природи, життя і надії на краще. 18 квітня працівники бібліотеки-філії №1 по роботі з дітьми (вул. Мазепи, 11а) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради в мистецькому просторі Підземний перехід "Ваґабундо" провели майстер-клас.

Майстер-клас “Творимо писанку разом” проведено для дітей з інвалідністю, котрі є учасниками організації “Об’єднані любов’ю” (керівник Марія Червак).

Присутнім було цікаво послухати змістовну розповідь бібліотекаря про розписування писанок, про види розмальованих яєць, про символіку їх кольорів та орнаментів. Діти прослухали цікаву легенду про те, чому треба розмальовувати на Великдень писанки, а також самостійно власноруч розмалювали писанку-мальованку акриловими фарбами найрізноманітнішими візерунками, розвиваючи при цьому свою фантазію.

На заході панував чудовий настрій та відчувалося наближення великодніх свят.

По завершенню майстер-класу кожний учасник тримав у своїх руках писанку-мальованку, яку забрав з собою, щиро вірячи, що вона принесе родинний добробут, любов, злагоду, щасливе життя, а найголовніше - довгоочікуваний мир в Україну.

Ми переможемо! Все буде Україна!

Поділіться цим дописом на: