ДНІ ЄВРОПИ НА ЛІТНІЙ ЕСТРАДІ МІСЬКОГО ПАРКУ

ДНІ ЄВРОПИ НА ЛІТНІЙ ЕСТРАДІ МІСЬКОГО ПАРКУ

В Україні День Європи традиційно відзначають у третю неділю травня, починаючи з 2003 року. Це свято черговий раз нагадує нам, що ми є сучасною прогресивною європейською країною. І важливо пам’ятати, що Європа починається не за межами України, а у серці та свідомості кожного з нас.

Цьогоріч День Європи в Україні припав на 15 травня. З такої нагоди на літній сцені міського парку культури та відпочинку ім. Т. Шевченка відлунала святкова програма. Серед учасників заходу - юні талановиті танцюристи і виконавці міста. Так, для глядачів з чудовими номерами виступили танцювальні колективи Івано-Франківської дитячої хореографічної школи та народний ансамбль «Карпатський віночок» Центру дитячої та юнацької творчості. А у виконанні прекрасних сольних вокалістів, дуетів та тріо звучали запальні й мелодійні пісні українською, англійською та навіть французькою мовами. Долучились до свята також і  вихованці продюсерського центру "StarTeam" та вокальної студії "Солоспів".

Щира подяка організаторам дійства - Муніципальному Центру дозвілля Департаменту культури міської ради та Департаменту інвестиційної політики, міжнародних зв'язків, промоції та туризму міста. Пам'ятаймо, що Україна - це сучасна європейська держава!

Поділіться цим дописом на: