ФЕЄРИЧНЕ СВЯТО ДЛЯ ДІТЕЙ У МІСЬКОМУ ПАРКУ

ФЕЄРИЧНЕ СВЯТО ДЛЯ ДІТЕЙ У МІСЬКОМУ ПАРКУ

1 червня з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей у міському парку відпочинку та культури ім. Т. Шевченка відбулося феєричне свято для дітей - фестиваль "Барви дитинства". Захід відбувся стараннями працівників закладів культури Івано-Франківської МТГ та за сприяння Департаменту культури міської ради.

Концерт тривав майже три години і за цей час присутні юні франківці мали можливість відчути справжню атмосферу свята. Тут були і пісні, і танці, і неперевершена музика, і багато чудових забав. Хто хотів малювати - малював, хто хотів танцювати - танцював, хто мав бажання поспівати разом з юними артистами - співав. А також була можливість переглянути цікаві книжки, зробити на згадку невеличкий сувенір і навіть позабавлятись на імпровізованому дитячому куточку.

Участь у фестивалі взяли кращі колективи закладів культури Івано-Франківської МТГ. Зокрема, свої творчі набутки представили колективи мистецьких шкіл, народних домів, а також вихованці вокальної студії «Музіба».

Привітати малечу зі святом прийшов і міський голова Руслан Марцінків, і прийшов не з порожніми руками, а пригостив дітей солодкими подарунками. А також з вітальним словом до винуватців свята звернулась директорка Департаменту культури, заслужена працівниця культури України Надія Загурська. 

Крім того, для дітей були проведені численні конкурси, за участь у яких вони отримували солодкі подарунки від  мережі смаколиків "Донатс клаб" та кінотеатру "Люмєр".

 

 

Поділіться цим дописом на: