ФОТОКАЛЕЙДОСКОП "МАЙДАН МІЛЬЙОНІВ ОБЛИЧ"

ФОТОКАЛЕЙДОСКОП "МАЙДАН МІЛЬЙОНІВ ОБЛИЧ"

21 листопада вся країна відзначає День Гідності та Свободи. Свято встановлено на честь двох знаменних і доленосних подій у новітній українській історії - Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Цього дня ми віддаємо належну шану патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 - лютому 2014 роках постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

З метою вшанування патріотизму та мужності учасників цих доленосних подій, Народним домом с.Хриплин 22 листопада о 18.00 год було проведено фотокалейдоскоп «Майдан мільйонів облич». Розглядаючи фото з Майдану тих революційних часів, можна чітко прослідкувати, що революція відбулася не лише в політичному житті. Вона відбулась у самих нас, у нашій свідомості, у наших поглядах. Сила, мужність, відвага, впевненість, стійкість, гідність, віра та міцність духу… Усе це випромінюють обличчя людей, які, шукаючи Європу, знайшли Україну. 

День Гідності та Свободи – особлива дата для кожного свідомого українця, для кожного справжнього патріота, адже саме в цей день найгостріше відчувається сила єдності та безмежна гордість за те, що наша Батьківщина багата на справжніх героїв з великим серцем і високим духом, спроможних захистити національну свободу та боротися за щасливе майбутнє прийдешніх поколінь.

Поділіться цим дописом на: