"ГАЛИЦЬКІ ПЕРЕДЗВОНИ" ВІДСВЯТКУВАЛИ СВОЄ 30-ЛІТТЯ

"ГАЛИЦЬКІ ПЕРЕДЗВОНИ" ВІДСВЯТКУВАЛИ СВОЄ 30-ЛІТТЯ

11 червня на сцені Івано-Франківської обласної філармонії ім. І. Маланюк відбулося направду величне мистецьке дійство - святковий концерт муніципального камерного хору "Галицькі передзвони" (керівник, заслужений діяч мистецтв України Ігор Дем'янець) з нагоди відзначення його 30-річного ювілею. Концерт зібрав палких прихильників творчості колективу, а також усіх закоханих у високе мистецтво.

"Галицькі передзвони" - колектив, котрий поціновують і люблять не тільки франківці, їхньою творчістю захоплюються далеко за межами України. На рахунку колективу - численні нагороди національного і міжнародного значення, виступи на найкращих сценах України та Європи.

Розпочалося дійство високими звуками духовної пісні та благословенням архиєпископа та митрополита івано-франківського УГКЦ Володимира Війтишина. Зі святом ювілярів прийшли привітати і високі гості. Зокрема, зі щирими побажаннями до учасників колективу звернувся міський голова Руслан Марцінків, з вітальним словом виступили начальник управління культури, національностей та релігій Івано-Франківської ОДА Володимир Федорак, заступник директора Департаменту культури Івано-Франківської міської ради Любомир Никорак та інші. Артистам та їхньому керівнику Ігору Дем'янцю були вручені численні грамоти та подяки, адже внесок даного колективу у розвиток культури Івано-Франківська та України годі переоцінити.

Кожен виступ "Галицьких передзвонів" супроводжувався бурхливими оплесками глядачів. А на завершення концерту подякували і вручили квіти усім тим митцям, які мали стосунок до створення і розвитку камерного хору. 

 

Поділіться цим дописом на: