ГАЇВКИ ВИХОВАНЦІВ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ

ГАЇВКИ ВИХОВАНЦІВ МУЗИЧНОЇ ШКОЛИ

4 травня викладачі та вихованці Івано-Франківської дитячої музичної школи №1 ім. М. Лисенка взяли у часть у гаївках, організованих парафією церкви Матері Божої Неустанної Помочі організували гаївки та веснянки. Подвір’я церкви наповнилося щирими дитячими голосами, сповненими світлої надії і святкової радості.

Вже давно пішли з цієї землі наші предки, які величчю духу творили красу і мудрість життя. Як дорогоцінний скарб, з особливою святістю та пошаною старші покоління передавали молодшим те, що буде вічно, а саме любов до рідної землі, до Бога, до людей які, зокрема, закарбовані у наших традиціях, серед яких важливе місце посідають великодні гаївки.

В щирому захопленні багатством і красою рідних звичаїв з франківцями та гостями нашого міста вирішили поділитися викладачі та вихованці Івано-Франківської дитячої музичної школи №1 ім. М. Лисенка, зокрема юні учасники дитячого фольклорного ансамблю школи. На час гостювання гаївок та веснянок подвір’я церкви Матері Божої Неустанної Помочі перетворилося на справжню оазу воскресної радості.

Відповідальні за проведення викладачі Івано-Франківської ДМШ №1 ім. М. Лисенка.

Поділіться цим дописом на: