ГЕОМЕТРІЯ КОЛЬОРУ ІГОРЯ СОЛОВЙОВА

ГЕОМЕТРІЯ КОЛЬОРУ ІГОРЯ СОЛОВЙОВА

3 травня в Івано-Франківському Центрі сучасного мистецтва відбулося відкриття виставки "Геометрія кольору" львівського художника Ігоря Соловйова. Художник працює в галузі декоративного мистецтва з художнім деревом та займається створенням об'ємних і рельєфних композицій.

У роботах Ігоря Соловйова «рух» кольору відображений у градації різних відтінків і тонів червоного, жовтого, зеленого, синього, чорного. Геометрія кольору для автора - це визначення відстані, яку можна прокласти між двома кольорами. Тональне співвідношення кожної роботи – оптична ілюзія з геометричних форм. Фокус на кольорових блоках з різних порід дерева, різної форми і конструкції відображає фізичні властивості сприйняття кольору.

Представлена геометрична кольорова модель для кожного буде своїм мікропростором зі своїми емоціями, переживаннями і навіть страхами. Особливо у наш час, дуже важливо занурити людину і певне середовище кольору і геометричної абстракції, щоб спонукати її «дуже фізично» відчути рух кольору і тим самим конкретизувати свої власні емоції.

На відкриття завітали знані художники нашого міста та прихильники творів сучасних мистецтва.

Запрошуємо відвідати виставку Ігоря Соловйова "Геометрія кольору", яка експонуватиметься до 19 травня 2023 року за адресою: м. Івано-Франківськ, Центр сучасного мистецтва, вул. Марійки Підгірянки, 23.

Поділіться цим дописом на: