ГОВОРИЛИ ПРО ОСОБЛИВОСТІ РОБОТИ БІБЛІОТЕК В НІЖИНІ ТА В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ

ГОВОРИЛИ ПРО ОСОБЛИВОСТІ РОБОТИ БІБЛІОТЕК В НІЖИНІ ТА В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ

Як працюють бібліотеки в нас, а як в Ніжині, що найбільше цікавить читачів і чим їх завойовувати, україноцентричність і виховання патріотизму, цікаві видання і захопливі проєкти, робота в умовах воєнного часу і, так званий, бібліотечний фронт - це та багато іншого стало темою зустрічі працівників Івано-Франківської МЦБС з делегацією працівників культури з Ніжина, яка відбулася 17 вересня у приміщенні читального залу Івано-Франківської міської центральної бібліотеки.

Було представлено цікаві презентації про роботу бібліотек з обох сторін, а також про Ніжинський краєзнавчий музей ім. І. Спаського.

Слово мали начальниця управління культури і туризму Ніжинської міської ради Тетяна Бассак, заступник директора Департаменту культури Івано-Франківської міської ради Любомир Никорак, директорка Івано-Франківської МЦБС Оксана Вовк та її заступник Тарас Гашевський, а також завідувач відділу історії міста Ніжина Ніжинського краєзнавчого музею ім. І. Спаського Сергій Зозуля.

Після зустрічі учасники делегації відвідали кімнату-музей І. Франка, яка діє при краєзнавчому відділі Івано-Франківської ЦБ, де емоційну, захопливу екскурсію провела завідувачка музею Г. Паркулаб.

Відтак чекала невеличка екскурсія містом та знайомство з Івано-Франківськом з висоти пташиного польоту - оглядового майданчика ратуші.

Поділіться цим дописом на: