ЯК ВІДЗНАЧАТИМУТЬ НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНІ СВЯТА В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ

ЯК ВІДЗНАЧАТИМУТЬ НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНІ СВЯТА В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ

Без гучних святкувань, але із сюрпризами для дітей – так відзначатимуть новорчіно-різдвяні свята в Івано-Франківську. Ялинка таки буде, але прикрасять її не яскравою ілюмінацією, а дитячими малюнками та патріотичними іграшками, виготовленими власноруч.

Кожного року в Івано-Франківську новорічно-різдвяні свята відбувалися надзвичайно цікаво – з яскравою ілюмінацією та веселими розважальними программи. Цейріч через російсько-українську війну від усіх цих речей відмовляться і відзначать Новий рік та Різдво Христове значно скромніше.

Однак, символічна ялинка таки буде, адже діти, попри все, очікують свята.

Новорічне дерево власними руками виготовлять студенти та викладачі профтехучилищ – розповідає заступниця міського голови – директорка департаменту освіти Вікторія Дротянко:

Ялинку виготовлять висотою 3-4 метри і прикрасять патріотичними іграшками, зробленими власноруч та дитячими малюнками. Назвуть її «ялинкою Перемоги» та відкриють уже 19 грудня.

Крім того, у середмісті встановлять різдвяну шопку. А також, починаючи з 8 січня, впродовж кількох днів триватиме різдвяний фестиваль «Коляда на Майзлях», учасники якого матимуть можливість долучитись до нього в онлайн та відеоформаті.

Поділіться цим дописом на: