ЯРМАРОК НА ПІДТРИМКУ ЗСУ У МИКИТИНЦЯХ

ЯРМАРОК НА ПІДТРИМКУ ЗСУ У МИКИТИНЦЯХ

"Свій до свого по своє, бо чим хата багата, тим і рада"... Ці вислови були дуже доречні, щоб охарактеризувати захід, що відбувся 2 жовтня в Народному домі с. Микитинці, а саме - виставка-ярмарок на підтримку потреб ЗСУ, який і мав таку назву" Чим хата багата, тим і рада".

На ярмарку були представлені вироби знаних микитинецьких брендів - "Микитинецькі ковбаси" та випічка магазину "Добрий". Оригінальні тістечка, зефірки запропонувала Іванна Креховецька. Мед з власної пасіки та супутні товари надала родина Онойків, чудові букети з мила Уляни Василишин зачарували багатьох присутніх. Бібліотекар Тетяна Гунчак виставила чудові броші в патріотичних кольорах, які виготовила з друзями. А наймолодші учасники ярмарку - активні аматори Народного дому - дивували присутніх розмаїттям тістечок, булочок та інших смаколиків.

Також відвідувачі ярмарку могли придбати різноманітні блокноти, календарики, ручки, горнятка з Микитинецькою символікою.

Водночас на сцені відбувався перформанс патріотичної пісні, в якому взяли участь солісти Народного дому Онойко Катруся, Кулініч Неллі, Гнатишин Михайлик та молодіжний гурт "Істина".

Чудові ведучі заходу Наталя Бутюк та Василь Савин закликали присутніх активніше підходити до скриньки з написом "Збір коштів на потреби ЗСУ" та купувати виставлені товари. Незважаючи, що в Микитинцях в цей день було храмове свято, а отже ґаздині понаварювали і понапікали всього доволі, столи, за якими стояли продавці, поступово порожніли. Тобто продукція розійшлася майже вся. Всі залишилися задоволеними і висловили сподівання, що такі заходи проводитимуться частіше.

Підрахунок показав, що зібрано 16 340 грн. Ці кошти будуть направлені на потреби микитинецьких захисників, які боронять наш край на східних теренах держави.

Висловлюємо щиру подяку сільській старості Ірині Іванівні Паращук за сприяння та допомогу у проведенні такого заходу. Слава Україні! Героям слава!

Поділіться цим дописом на: