ЯСКРАВИЙ ДЕБЮТ ВИХОВАНЦІВ ХОРЕОГРАФІЧНОЇ ШКОЛИ

ЯСКРАВИЙ ДЕБЮТ ВИХОВАНЦІВ ХОРЕОГРАФІЧНОЇ ШКОЛИ

Вихованці Івано-Франківської хореографічної школи Департаменту культури Івано-Франківської міської ради вибороли 9 перших та 2 другі місця на престижному конкурсі-фестивалі у Чернівцях.

Всеукраїнський фестиваль-конкурс «WINTER ART FEST 2021» проходив 6-7 лютого у туристичному комплексі «Сонячна долина» у м. Чернівці. Близько 30 вихованців Івано-Франківської хореографічної школи боролися за звання кращих у різних номінаціях і, як результат, вибороли 9 перших та 2 других місця.

Як розказує директор школи, Василь Васірук, юні танцюристи надзвичайно зраділи можливості продемонструвати свої уміння і навички на великій сцені. Адже карантин, що фактично тривав протягом усього минулого року, не дозволяв взяти участь у подібних заходах.

Участь у «WINTER ART FEST 2021» франківські танцюристи беруть уперше, тож особливо тішить такий чудовий дебютний результат. До слова, перемогли вихованці класу викладачів школи Штограма М. Б., Чувайлової  К. А. та Кирильчук Н. П. Оцінювало техніку виконання танцю та артистизм учасників професійне журі, що свідчить про високу фаховість викладачів хореографічної школи та про неабиякий талант її вихованців.

Поділіться цим дописом на: