КАЛЕЙДОСКОП ЦІКАВИХ ФАКТІВ "ПЛАНЕТА КОТІВ" І МАЙСТЕР-КЛАС "ПАПЕРОВІ КОТИКИ"

КАЛЕЙДОСКОП ЦІКАВИХ ФАКТІВ "ПЛАНЕТА КОТІВ" І МАЙСТЕР-КЛАС  "ПАПЕРОВІ КОТИКИ"

7 серпня 2021 року у бібліотеці-філії №3 (вул. Хоткевича, 52а) МЦБС Департаменту культури Івано-Франківської міської ради до Всесвітнього дня котів відбувся калейдоскоп цікавих фактів "Планета котів". Діти почули багато корисної інформації про милих, пухнастих Мурчиків, поділилися зворушливими, а часом і кумедними історіями про своїх домашніх улюбленців. Також юні відвідувачі поділились фотографіями своїх чотирилапих витівників.

На читачів чекало чимало захопливих історій про відважних, кмітливих, чарівних, зухвалих, малих котячих розбійників. Найменші користувачі з цікавістю переглядали знамениті казки "Котик і півник"  та "Пан Коцький", читали вірші П. Воронька, І. Світличного, Д. Павличка, Н. Забіли.

В цей день відбувся і майстер-клас "Паперові котики". У бібліотеці раніше дітки вже робили фетрових котиків та котиків із тканини. Але для їх створення потрібна голка, фетр та тканина. Набагато простіше виготовити милих тваринок з кольорового паперу - найдоступнішого і найдешевшого матеріалу. Саме з нього і запропонували зробити рудого, сірого чи білого котика. Для його створення потрібно 2 квадратних аркуші помаранчевого й сірого одностороннього паперу, пластикові оченята, чорний маркер та клей. Після закінчення майстер-класу бібліотекарка ознайомила дітей з виставкою літератури "Країна Мурляндія". На виставці можна було знайти чимало цікавої інформації, фактів про кішок та познайомитися з найвідомішими котами з дитячих книжок. 

Відповідальна за проведення Озарко М. М., Сайко А. А.

Поділіться цим дописом на: