ХРЕСНА ДОРОГА У ВОВЧИНЦІ

ХРЕСНА ДОРОГА У ВОВЧИНЦІ

16 квітня 2021 року о 18:00 год у церкві св. Архистратига Михаїла, що знаходиться за адресою с. Вовчинець, вул. Вовчинецька, 32 відбулася Хресна Дорога. У ній взяв участь народний аматорський хор "Червона калина" Будинку культури с. Вовчинець під орудою керівнці Надії Данишенко.

Великий піст – це час духовного і тілесного очищення, час, коли кожен з нас має можливість зупинитися, розмислити над своїми вчинками, через сповідь очиститися і розпочати нове життя. Це час, коли розважання над страсними терпіннями Христа дають можливість вірянам глибше зрозуміти Божественну Жертву за кожного з нас. Хресна Дорога – це добра нагода для прихожан церкви та всіх охочих пережити терновий шлях Ісуса Христа.

Тож, беручи участь у Богослужінні Хресної Дороги, яку очолив сотрудник церкви отець Назар Кібель, кожен з присутніх міг пройти шляхом Спасителя. А пісенний супровід та глибокі розважання над муками Христа, що лунали із уст хористів «Червоної калини», дали можливість всім присутнім на молитві «приміряти» жертву Ісуса Христа, адже лише через біль і терпіння відбувається очищення душі і таким чином ми наближаємось до Господа нашого.

 

Поділіться цим дописом на: