"КОЛЯДА НА МАЙЗЛЯХ": ДЕНЬ ЧЕТВЕРТИЙ

"КОЛЯДА НА МАЙЗЛЯХ": ДЕНЬ ЧЕТВЕРТИЙ

Четвертий фестивальний день ХІV Міжнародного різдвяного фестивалю "Коляда на Майзлях" продовжував захоплювати франківців та гостей нашого міста яскравими виступами та патріотичними колядами. Колядували в церкві Царя Христа монастиря чину оо. Василіян колядники з Львівщини, Долини, Перегінська і, звичайно, нашої, франківської громади.

Зокрема, присутні мали можливість насолодитися колядками у виконанні наступних колективів: молодіжного гурту колядників Будинку культури м. Долини, камерного хору “Кристинопіль” Народного дому м.Червоноград, Львівської області, народного аматорського вокального ансамблю “Коралі” Народного дому с. Угорники,молодіжного хору “Істина” церкви Царя Христа монастиря чину оо.Василіян, фольклорного колективу “Черніївчани” Будинку культури с. Черніїв, народного аматорського академічного хору “Мелодія” Центру культури і мистецтв Івано-Франківської міської територіальної громади, чоловічого гурту "Бандерівець", народного аматорського квартету "Братове" та народного аматорського хору “Бойківщина” Будинку культури смт. Перегінське та добре всіма знаної муніципальної капели бандуристів м. Івано-Франківська.

Завершили дійство спільним виконанням усією церквою колядки "Добрий вечір тобі, пане господарю!".

Тож фестивальний день видався насиченим і багатим на колорит гуртів, а коляда звучала на різний лад - від стародавніх, патріотичних і до сучасних, презентованих для слухачів уперше. Та найосновніший момент у кожному виступі - акцент на незламності нашого народу, нашої віри у Бога та нашої впевненості у перемозі!

Поділіться цим дописом на: