КОЛОДІЇВКА ВІДЗНАЧИЛА СВОЄ 556-ЛІТТЯ

КОЛОДІЇВКА ВІДЗНАЧИЛА СВОЄ 556-ЛІТТЯ

17 липня одне з мальоовничих сіл Івано-Франківської міської територіальної громади відзначило свій день народження. А саме - селу Колодіївка виповнилося 556!

З нагоди поважної дати на площі біля Колодіївської гімназії відбулися святкові урочистості. Присутні мали можливість поринути в історію села, перші писемні згадки про нього та дізнатися багато цікавого про його нинішнє життя. А ще, звісно, звучали патріотичні українські пісні, віршовані рядки та привітання гостей на адресу іменинниці.

Зокрема, участь у дійстві взяли творчі колективи Будинку культури с. Колодіївка – ансамбль «Колодіївчани» та дитячі ансамблі «Пролісок» і «Ровесник». До заходу також долучились учні місцевої гімназії, які окрім співу, подарували присутнім чудове декламування поезій.

Пісенні привітання прозвучали і від гостей – колективу «Дністровські зорі», що прибув із с. Побережжя.

Не оминули своєю увагою урочистого дійства і поважні гості – міський голова Руслан Марцінків та директорка Департаменту культури Івано-Франківської міської ради, заслужена працівниця культури України Надія Загурська. З вітальним словом до односельчан звернулись також староста села Галина Бринзей та духовний наставник колодіївської громади - о. Руслан.

Ми так само долучаємось до привітань і бажаємо Колодіївці та колодіївчанам процвітання!

Поділіться цим дописом на: