КОНЦЕРТ ДЛЯ ЛЮДЕЙ З ОБМЕЖЕНИМИ МОЖЛИВОСТЯМИ

КОНЦЕРТ ДЛЯ ЛЮДЕЙ З ОБМЕЖЕНИМИ МОЖЛИВОСТЯМИ

1 грудня 2021 року о 16.00 год в малому залі Центру культури і мистецтв Івано-Франківської міської територіальної громади відбувся захід, присвячений Міжнародному дню людей з обмеженими можливостями – «Не втрачай надію».

Це день надзвичайно сильних і спрямованих людей, яким долею судилось бути іншими, особливими. Людей, життя яких поділилось на «до» і «після», бо їм довелося вчитись жити заново. Людей, які незважаючи на всі труднощі, розуміють цінність життя, яким би складним воно не було!

Вечір відбувся в атмосфері чуйності та співчуття, добра, та любові до ближнього. Звучали приємні слова та пісні у виконанні учасниць хору «Мелодія» (керівник Світлана Щербій), тріо бандуристок «Намисто» (керівник Надія Нестерук), солістки ЦКМ Руслани Денеги та дуету юних вокалістів Андрія Голинського і Христини Слободян.

Після концерту всіх присутніх частували гарячим чаєм та солодощами.

Захід відбувся за сприяння директора Департаменту культури, заслуженої працівниці культури України Надії Загурської. Концертну програму підготували творчі працівники Центру культури і мистецтв Івано-Франківськї міської територіальної громади.

 

Поділіться цим дописом на: