КОНЦЕРТ ДО ДНЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

КОНЦЕРТ ДО ДНЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

27 червня на Вічевому майдані відбувся святковий концерт з нагоди відзначення Дня Конституції України. У концерті взяли участь кращі колективи закладів культури Івано-Франківської міської територіальної громади.

Щорічно з ініціативи Департаменту культури міської ради в Івано-Франківську відбувається ряд заходів, приурочених Дню Конституції України. Серед них чільне місце посідає святковий концерт у центрі міста.

Цьогоріч концерт вирізнявся особливою атмосферою, адже програма значно збагатилася виступами колективів сіл, що приєдналися до Івано-Франківської міської територіальної громади. Крім того, участь у заході взяли кращі колективи міських закладів культури.

З вітальним словом до франківців звернувся міський голова Руслан Марцінків. Також зі сцени лунали вітання від численних учасників заходу.

До слова, концерт тривав понад дві години. Тож присутні мали можливість насолодитися чудовими українськми патріотичними піснями та по-справжньому зануритися у святкову атмосферу.

Відповідальні за організацію та проведення концерту творчі працівники Центру культури і мистецтв Івано-Франківської МТГ.

Захід відбувся за сприяння міського голови та Департаменту культури міської ради.

Поділіться цим дописом на: