ЛЕСИНІ ЧИТАННЯ НА КНЯГИНИНІ

ЛЕСИНІ ЧИТАННЯ НА КНЯГИНИНІ

В день 150-літнього ювілею Лесі Українки гурток літературного читання Народного Дому "Княгинин" за участю учнів ряду франківських навчальних закладів провели "Лесині читання".

Цьогоріч з нагоди ювілейної дати чи не вся Україна долучилась до Лесиних читань. Організувати свої "Лесині читання" вирішили й творчі працівники Народного дому "Княгинин", щоб віддати шану пам'яті неповторної талановитої поетеси та ще раз зануритися у прекрасний світ її творчості.

Участь у читаннях взяли вихованці початкової школи ім. Софії Русової, Ліцею №13, Ліцею ім. Романа Шухевича та дві найменші учасниці Ліза та Злата Бурдін, які надіслали відео з далекої Фінляндії. Діти напрочуд захопливо і чутливо продекламували вірші Лесі Українки, вклавши у своє виконання всю душу. Підготували їх до читань вчитель Початкової школи ім. Софії Русової Сенюк Оксана та Волосянко Інна, Ліцею №13 Оксана Латишевська, заступник директора Ліцею ім. Романа Шухевича Ельміра Дембрівська, а наймолодших учасниць - їхня матуся Уляна.

Щоб не порушувати карантинних вимог та не наражати учасників читань на небезпеку провели захід у форматі он-лайн. Відеомонтаж здійснила художній керівник Народного дому "Княгинин" Любов Терлецька.

Поділіться цим дописом на: