ЛЕСИНІ ЧИТАННЯ У БІБЛІОТЕЦІ

ЛЕСИНІ ЧИТАННЯ У БІБЛІОТЕЦІ

25 лютого вся Україна відзначатиме 150 років від дня народження чудової української поетеси, письменниці, перекладачки та культурної діячки Лесі Українки. Бібліотеки Івано-Франківська з нагоди цієї дати вирішили організувати поетичний флеш-моб "Лесині_читання_у_бібілотеці".

Творчість Лесі Українки особливо прониклива і глибока, зворушлива, емоційно і змістовно багата. Тож недивно, що завжди і в усі часи вона мала і має багато поціновувачів серед людей різної вікової категорії. Однаково люблять поетесу і захоплюються її талантом і діти, і дорослі.

З огляду на ювілейну дату та популярність творчості серед користувачів міських бібліотек, Івано-Франківська МЦБС вирішила організувати флеш-моб "Лесині читання у бібліотеці". Флеш-моб розпочався 1 лютого і триватмисме до 28 лютого включно. До акції долучаються всі бібілотеки-філії Івано-Франківської МЦБС, публікуючи відео та фото "Лесиних читань" на своїх сторінках у мережі Фейсбук та на бібліотечних сайтах.

Запрошуємо переглянути коротку добірку "Лесиних читань у бібліотеці" і запрошуємо долучатись всіх закоханих у Лесине слово до флеш-мобу, відвідавши будь-яку з міських бібліотек.

Відповідальні за організацію флеш-мобу методисти Івано-Франківської МЦБС С. Гуменяк та В. Леник.

Поділіться цим дописом на: