ЛІТЕРАТУРНА ГОДИНА “ПОЕЗІЯ – ЦЕ ЗАВЖДИ НЕПОВТОРНІСТЬ…”

ЛІТЕРАТУРНА ГОДИНА “ПОЕЗІЯ – ЦЕ ЗАВЖДИ НЕПОВТОРНІСТЬ…”

14 квітня працівники читального залу центральної бібліотеки (вул. Короля Данила, 16) Івано-франківської МЦБС Департаменту культури міської ради на запрошення Богдани Ботюк, завідувачки відділу денного перебування Івано-франківського територіального центру соціального обслуговування, у форматі волонтерської діяльності провели літературну годину “Поезія – це завжди неповторність…”. Захід проходив у відкритому павільйоні на території палацу Потоцьких.

Присутні після тривалого локдауну спрагло слухали  інформацію бібліотекарів про поезію та її значення для духовного життя особистості, насолоджувалися поетичним словом. На заході звучали вірші Л. Українки, Т. Шевченка, І. Франка, Л. Костенко, М. Вінграновського, Б.-І. Антонича… Присутні мали нагоду ознайомитися з тематичною викладкою “Поезії не змовкне джерело”. Бібліотекарі запрошували учасників заходу відвідувати читальний зал і знаходити час для читання.

Незважаючи на непривітну весняну погоду, очі присутніх посвітліли, на обличчях розквітли усмішки. Літні люди щиро дякували бібліотекарям  за світлий промінчик поетичного слова серед буденності і викликів сьогодення. 

Відповідальні за проведення заходу: працівники читального залу ЦБ. 

Поділіться цим дописом на: