ЛІТЕРАТУРНЕ ПОБАЧЕННЯ З ВІТАЛІЄЮ САВЧЕНКО

ЛІТЕРАТУРНЕ ПОБАЧЕННЯ З ВІТАЛІЄЮ САВЧЕНКО

3 березня у світі відзначають Всесвітній день письменника. З нагоди свята в Івано-Франківській центральній дитячій бібліотеці відбулася онлайн-зустріч з франківською дитячою письменницею Віталією Савченко.

Центральна дитяча бібліотека завжди активно долучається до святкування професійних свят красного письменства. З огляду на "червону зону", в якій з 26 лютого опинився Івано-Франківськ, бібліотекарі не змогли  організувати вже традиційну зустріч з письменником у бібліотеці, а змушені були вдатись до нової, онлайнової форми такої зустрічі.

Тож, 3 березня до Всесвітнього дня письменника бібліотекарі дитячої бібліотеки підготували літературне побачення “Щасливий дар творити для дітей”. В режимі онлайн-конференції на побачення запросили Віталію Савченко, дитячу письменницю-казкарку з Івано-Франківська, яка є добрим другом дитячої бібліотеки.

У розмові з письменницею говорили про важливість книжок для дітей, актуальність та велику відповідальність писати для наймолодших читачів. А також письменниця презентувала свою нову книгу “Клубок казок”. Також Віталія Савченко розповіла і про те, де бере натхнення та сюжети для своїх казочок та оповідань. 

Після закінчення карантину бібліотекарі  дитячої центральної бібліотеки  Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури запрошують своїх юних читачів до книгозбірні за адресою вул. Бандери, 8, щоб власноруч познайомитись з творчістю чудової франківської казкарки Віталії Савченко.

Відповідальна за організацію літературного побачення завідувачка дитячої бібліотеки Железняк М. О.

 

Поділіться цим дописом на: