ЛІТЕРАТУРНИЙ ВЕЧІР АНГЛІЙСЬКОЇ ТА АМЕРИКАНСЬКОЇ ПОЕЗІЇ

ЛІТЕРАТУРНИЙ ВЕЧІР АНГЛІЙСЬКОЇ ТА АМЕРИКАНСЬКОЇ ПОЕЗІЇ

25 червня о 16.00 год у приміщенні бібліотеки-філії №4 (вул. Коновальця, 132а) відбувся літературний вечір англійської та американської поезії. Організаторами події стали учасники проєкту «Молодь і влада», які проходять стажування у Департаменті культури. В цей день лунали безсмертні рядки таких поетів, як Вільям Шекспір, Джордж Гордон Байрон, Вільям Вордсворт, Едгар Аллан По, Волт Вітмен та Емілі Дікінсон, які своєю творчістю надихають та зачаровують все нові і нові покоління юних естетів.

Літературний вечір об’єднав не лише тих, хто захоплюється поезією, а й тих, кому цікаві іноземні мови, адже гості мали змогу насолодитися як чудовим українським перекладом, так і послухати англійську та американську поезію в оригіналі. Атмосфера заходу також була неповторною: бібліотеку наповнили звуки класичної музики, а на проекторі загадково посміхалися генії-поети. Хоча через негоду багато-хто не зміг долучитися до події, вітер за вікном та похмуре небо надали ще більш готичного настрою.

Після читань відвідувачі отримали чудову можливість витягнути із таємної скриньки побажання від поета або письменника. Більшість з глядачів відзначили, що слова з передбачень справді дали їм натхнення спробувати щось нове та не боятися змін.

Згодом усі перемістились до вестибюлю, де у невимушеній атмосфері обговорили свої враження від заходу та поезії авторів.

Серед присутніх були студенти юридичного факультету та факультету іноземних мов місцевих університетів, школярі, а також молоді люди різних професій. 

Поділіться цим дописом на: