ЛІТЕРАТУРНО-МУЗИЧНА КОМПОЗИЦІЯ "ШЕВЧЕНКО - ПРОРОК"

ЛІТЕРАТУРНО-МУЗИЧНА  КОМПОЗИЦІЯ "ШЕВЧЕНКО - ПРОРОК"

14 березня учасники творчих колективів Народного дому с. Хриплин Департамету культури Івано-Франківської міської ради вшанували пам’ять геніального українського митця, письменнника, мислителя Тараса Григоровича Шевченка.

Тарас Григорович Шевченко – пророк, геній, відомий на цілий світ українських поет та художник. Він говорив від імені мільйонів,  пробуджуючи українських дух і закликаючи українців до усвідомлення себе українцями. В його словах – любов до України, біль за Україну, жертва заради України.

Доторкнутися до таємниці слова великого Кобзаря, спробувати розгадати зміст його пророцтв мав нагоду кожен, хто долучився до літературно-музичної відеокомпозиції «Шевченко – Пророк», яку підготували 14 березня 2021 року учасники творчих колективів Народного дому с. Хриплин. 

Вічно живі та актуальні твори Кобзаря звучали у виконані солістки Христини Веремчук, учасників драматичного колективу (керівник – Наталія Левчук) та жіночого складу народного аматорського хору «Яворина» Народного дому с. Хриплин (керівник – Катерина Петрів).

Організатори заходу – творчі працівники НД с. Хриплин.

 

Поділіться цим дописом на: