ЛІТО+КНИГА+Я

ЛІТО+КНИГА+Я

Дуже важливо ще з раннього дитинства прищепити дитині любов до читання і захоплення книгами. Книга вважається одним із двигунів саморозвитку. Саме книги допомагають накопичувати знання, збільшувати словниковий запас і розвивати мислення. 

18.05.21р. у бібліотеці-філії №1 по роботі з дітьми (Мазепи 11А) МЦБС департаменту культури Івано-Франківської міської ради проведено літні розваги “Літо+книга +Я”. Бібліотекарка ознайомила юних читачів із книгою, яку отримала бібліотека від УІК Жак Гішар, Кароль Ксенар “Усе про бджіл”. Це надзвичайно цікава розповідь про коротке, але дуже насичене життя цих трудолюбивих комах. Її автори “загорнули” всі наукові факти у веселі історії та “прикрасили” їх кумедними ілюстраціями. Виявляється бджоли за своє коротке життя змінюють девять професій. Вони надзвичайно роботящі, а також приносять велику користь природі, людям. Така інформація про бджіл запам’ятається на все життя.

Діти із задоволенням брали участь у літературних забавлянках ”Розмалюй улюбленого героя”, у вправі “Намисто гарних слів” на кольорових кружечках читачі записували гарні риси свого друга і дарували їм, у грі “чарівний стілець” діти по черзі сідали на стілець, а однокласники говорили йому свої компліменти про його вчинки, зовнішній вигляд. Проводилась гра “Впіймай велику букву оплесками”, весела вікторина “Містечко казкових героїв”.

Біля тематичної полички “Книги - це ріки, що наповнюють Всесвіт” бібліотекар ознайомила учнів з новинками літератури від УІК.

Відповідальна за проведення Драганчук Г. М.

У зв’язку з дощовою погодою захід проведено у приміщенні бібліотеки.

 

Поділіться цим дописом на: