МАЙСТЕР-КЛАС "ЧАРІВНІ ЗИМОВІ ГОРНЯТКА"

МАЙСТЕР-КЛАС "ЧАРІВНІ ЗИМОВІ ГОРНЯТКА"

Нана запрошує до чаювання маленьких і дорослих читачів! Дівчинка любить пити чай і слухати історії про нього. Коли вона заглядає у своє чарівне горнятко, то бачить справжні чайні казки: про драконів, слонів і навіть пухнастих курчаток. А ви любите пити чай і фантазувати? Що, як і ваше горнятко — чарівне?

«Чарівне горнятко» Олександра Орлова

4 лютого  2022 року працівники бібліотеки-філії №3 (вул. Хоткевича, 52а)  Івано-Франківської  МЦБС Департаменту культури міської ради провели майстер-клас «Чарівні зимові горнятка».

Різдвяні свята минули, але казкова зима триває і так хочеться тепла, затишку, гарячого запашного чаю і книжечку. У бібліотеці працівники  разом з малими читачами занурилися у чарівну подорож з горнятками з чаєм. Звісно, подорож була уявна, адже горнятка були саморобними зі звичайного кольорового паперу, та не менш захоплива. Паперові творіння вийшли такими чудовими та барвистими. Найсправжнісінькі чарівні горнятка, з якими легко уявити теплу і затишну атмосферу чаювання та перенестися в казковий світ улюблених книжок. Так, так, з кожним чарівним горнятком з'являються нові чарівні історії та фантастичні істоти, треба лише повірити. Ну що ж, дивовижні горнятка виготовити дуже просто, використовуючи лише кольоровий папір, ножиці та клей. Кілька рухів у техніці орігамі – і горнятка готові, а обличчя сяє посмішкою від задоволення та радості. Спробувати варто кожному, адже це захоплюючий та веселий експеримент. Можна зробити багато різнокольорових горняток і влаштувати уявне чаювання, яке, проте, подарує найсправжнісінький затишок!

Відповідальні за проведення Даниляк Т., Якимечко В. І.

Поділіться цим дописом на: