МАЙСТЕР-КЛАС ІЗ ВИГОТОВЛЕННЯ ЯЛИНКОВИХ ПРИКРАС

МАЙСТЕР-КЛАС ІЗ ВИГОТОВЛЕННЯ ЯЛИНКОВИХ ПРИКРАС

Наближаючись до нового, 2022, року ми все більше поринаємо у передсвяткові клопоти. А особливо приємно і цікаво обирати різноманітні прикраси для новорічного декору і головної новорічної красуні – ялинки. Тож, щоб підсилити такий чудовий настрій, юні мешканці с. Микитинці відвідали захоплюючий майстер-клас.

Так, 9 грудня в Народному домі в рамках роботи любительського клубу "Чарівний олівець" проведено майстер-клас з виготовлення ялинкових прикрас. Захід проводили керівники клубу - Наталія Бутюк та Анна Кузнєцова. А ще доєдналася пані Ольга Клочко, майстриня, яка виготовляє різноманітні прикраси. Діти з задоволенням поринули у творчий процес, яким керували дорослі. Адже виготовити ялинкову іграшку своїми руками дуже цікаво!

А ще керівники повідомили присутнім, що наступний 2022 рік за Східним календарем буде роком Водяного чорного Тигра, тому багато дітей захотіли виготовити таку іграшку у вигляді котика, бо тигри відносяться до родини котячих. Тож непомітно промайнуло 2 години і всі з захватом продемонстрували свої витвори. Ще трошки і ці ексклюзивні авторські іграшки будуть красуватися в оселях учасників клубу.

Поділіться цим дописом на: