МАЙСТЕР-КЛАС «РІЗДВЯНА ЗІРОНЬКА»

МАЙСТЕР-КЛАС «РІЗДВЯНА ЗІРОНЬКА»

3 січня 2022 року бібліотекарі бібліотеки-філії №3 (вул. Хоткевича, 52а) Івано-Франківської МЦБС Департаменту культури міської ради підготували і провели майстер-клас “Різдвяна зірка”.

Святковий настрій не з’являється сам по собі, його створюємо ми, даруючи радість близьким, роблячи добрі справи, беручи активну участь в передсвятковій метушні і запроваджуючи маленькі, але приємні ритуали, які допоможуть відчути атмосферу улюблених зимових свят. Прикрасити власне помешкання оригінальними виробами ручної роботи з екологічних матеріалів – чим не гарна ідея для створення святкового затишку у вашій оселі?

Тож 3 січня юні читачі принесли із бібліотеки не лише нові цікаві книжки, а й святкові прикраси для своїх домівок.

Разом з учасниками майстер-класу бібліотекарі створювали різдвяних ельфів -помічників Санти. Виготовити їх зовсім нескладно, а виглядають кумедні паперові гноми дуже ефектно! Трохи кольорового паперу, ножиці, олівець та клей – ось і всі необхідні матеріали для створення цих виробів.

Наступна прикраса майстер-класу – зіронька-підвіска, зроблена своїми руками за допомогою підручних матеріалів: ниток, клею ПВА, картону та намистин. На основу з картону наносимо клей  і вигадливо намотуємо на неї кольорові нитки, приклеюємо намистинки та петельку, – наша зіронька готова. Вона чудово впишеться в будь-який інтер’єр, а також може стати оригінальним сувеніром для друзів чи рідних.

Для ще одного елемента різдвяного декору нам знадобляться шишки. Бібліотекарі їх заздалегідь дбайливо заготували і запропонували перетворити на стильні ялинкові іграшки.

Відповідальні за проведення Даниляк Т. В., Якимечко В. А.

 

Поділіться цим дописом на: