МАЙСТЕР-КЛАС "СВЯТО ЛЮБОВІ"

МАЙСТЕР-КЛАС "СВЯТО ЛЮБОВІ"

Уже тривалий час українці 14 лютого відзначають День Святого Валентина або, як кажуть, День закоханих. У цей час дітлахи та дорослі мають чудову нагоду проявити першу симпатію невеликим подаруночком-сувеніром у вигляді серця або вкотре нагадати коханим про свої почуття.

Тож 11 лютого 2022 року, в Народному домі с.Микитинці відбувся майстер-клас "Свято любові" з виготовлення валентинок. Його провела завідуюча сектором з основних видів діяльності Наталія Бутюк. Цього разу валентинка мала незвичний вигляд, адже повторюватися з року в рік було б не цікаво. Тож спільними зусиллями вирішили, як буде виглядати валентинка: цьогоріч паперові валентинки мали об’ємну форму, складаючись із кількох шарів, та були прикрашені стрічками і мотузками. Наталя Ярославівна вміло керувала процесом, інколи допомагала тим, хто потребував допомоги. Діти зосереджено трудилися, розказуючи, кому саме подарують власноруч виготовлену валентинку.

І, звичайно, не обійшлося без сюрпризу для самої Наталі Ярославівни. Адже вона є керівником дитячих вокальних ансамблів Народного дому, тож з нагоди свята отримала від дітей скромний, але  такий приємний подаруночок. Так, валентинки дарують не тільки коханим половинкам, але і всім, кого любимо і поважаємо!

Поділіться цим дописом на: