МАЙСТЕР-КЛАС З ВИГОТОВЛЕННЯ ПИСАНОК У МИКИТИНЕЦЬКОМУ НАРОДНОМУ ДОМІ

МАЙСТЕР-КЛАС З ВИГОТОВЛЕННЯ ПИСАНОК У МИКИТИНЕЦЬКОМУ НАРОДНОМУ ДОМІ

1 квітня у Народному домі с. Микитинці Центру культури і мистецтв Івано-Франківської міської територіальної громади відбувся майстер-клас з виготовлення писанок. Бо, хоч до великодніх свят ще місяць, але саме тепер доречно розпочати готуватися до них.

Підготовка до майстер-класу тривала в декілька етапів: видування вмісту яєць, фарбування і, нарешті, декорування. Цьогоріч працівники Народного дому вирішили змінити усталений спосіб декорування яєць, тож бажаючі взяти участь у заході були дещо здивовані, не побачивши звичних баночок з барвниками, розтопленого воску та писачків. Натомість на столі красувалися різнокольорові стрічки, декоративні квіти та гелевий пістолет.

Майстер-клас  провела завідуюча сектором з основних видів діяльності Народного дому с. Микитинці Наталія Бутюк. Чудові писаночки, які були розмальовані на майстер-класі, стануть частинкою великодньої  інсталяції в центрі міста. Окрім того, учасниками заходу було виготовлено чарівні писаночки-кошички, якими будуть мати можливість милуватися усі, хто завітає до Народного дому с. Микитинці після карантину.

Поділіться цим дописом на: