МАЙСТЕР-КЛАС "ЗИМОВА ФЕЄРІЯ"

МАЙСТЕР-КЛАС "ЗИМОВА ФЕЄРІЯ"

З настанням зими земля, вода і ліс - все покривається снігом, здається, все кругом занурилося в сон. Добре тому, у кого тепле, затишне лігво, барліг, нірка чи гніздо. Добре тому, у кого запасів повна комора. А птахи сильно страждають взимку від холоду і голоду. Треба стрибати, літати, щоб як-небудь зігрітися. Ох, як важко їм доводиться! Шукають вони, де б сховатися від холоду, від страшного зимового вітру. Але добре відомо: хто ситий, тому холод не страшний, тому ми повинні допомагати своїм маленьким, слабким пернатим друзям. Їм багато не треба. Хто дасть зерняток, хто - сальця, хто - ягід, хто - хлібних крихт.

Тому, 28 грудня о 18.00год в  Будинку культури с. Вовчинець відбулося засідання творчого клубу рукодільників «Hand Made», під назвою «Зимова феєрія». І саме на цьому засіданні учасники клубу виготовляли «прикраси–годівнички» для наших маленьких пернатих друзів – пташок. Це вироби з різних видів круп: овес, просо, насіння льону, сорго, гречка, горіхи, пшеничка і інші. А виготовляли їх дітки у вигляді різних фігурок: зайчика, метелика, сердечка, грибочка, сніжинки, зірочки, ялиночки, пташки, рибки, квіточки, ведмедика, моркви, грушечки… Допомагала дітям у  виготовленні цих  корисних виробів керівник творчого клубу – Наталія Шевчук. Юні захисники пташок дуже відповідально та творчо підійшли до роботи, вкладаючи велику любов та частинку тепла свого серця у зроблену своїми руками годівничку.

Допомагайте маленьким пернатим друзям взимку! Запрошуйте цих милих і кумедних пташок до себе в гості, щоб помилуватися і досита нагодувати в цей важкий для них час! А вони своєю любов’ю та дзвінким співом будуть дякувати нам за допомогу.

Поділіться цим дописом на: