"МЕЛОДІЇ ПАРКУ" ПРОДОВЖУЮТЬ ДИВУВАТИ ФРАНКІВЦІВ РОЗМАЇТІСТЮ ТАЛАНТІВ

"МЕЛОДІЇ ПАРКУ" ПРОДОВЖУЮТЬ ДИВУВАТИ ФРАНКІВЦІВ РОЗМАЇТІСТЮ ТАЛАНТІВ

12 вересня 2021 р. в рамках VIII міського фестивалю мистецтв "Мелодії парку" відбувся ще один чудовий концерт. Своєю творчістю з гостями фестивалю ділилися талановиті учасники народної аматорської лемківської хорової капели "Бескид" Міського Народного дому та камерного хору Центру культури і мистецтв.

Традиційно, щонеділі у теплу пору року на літній естраді міського парку культури та відпочинку ім. Т. Шевченка відбуваються концерти за участю кращих колективів закладів культури Івано-Франківської міської територіальної громади. Цього тижня продовж півтори години присутні мали можливість насолодитися автентичною лемківською піснею у виконанні народної аматорської лемківської хорової капели "Бескид" Міського Народного дому під орудою Олени Поглад та чудовими музичними композиціями камерного оркестру Центру культури і мистецтв під керівництвом Тараса Гундера (диригент Андрій Дейчаківський).

Підтримати знаних артистів прийшло чимало франківців. На концерт завітали і перші особи міста, зокрема зі словами вдячності виступив міський голова Руслан Марцінків та почесний голова Івано-Франківської обласної організації "Лемківщина" Степан Криницький. 

Дані колективи є добре знаними не тільки в Івано-Франківську, а й за його межами. Що ж до творчості "Бескиду" - то він є направду унікальним колективом на культурній мапі Івано-ФІранківська, оскільки своєю наполегливою працею і талантом зберігає неповторну лемківську пісню, яка є окрасою народної пісенної спадщини України. 

Наступної неділі, 19 вересня, о 16.00 год франківців радуватимуть своїми виступами творчі колективи НД с. Микитинці. Тож запрошуємо франківців і гостей нашого міста у неділю на ще один незабутній концерт.

Поділіться цим дописом на: