"МЕЛОДІЇ ПАРКУ" ПРОДОВЖУЮТЬ ДИВУВАТИ УКРАЇНСЬКОЮ ПІСНЕЮ

"МЕЛОДІЇ ПАРКУ" ПРОДОВЖУЮТЬ ДИВУВАТИ УКРАЇНСЬКОЮ ПІСНЕЮ

Уже традиційним для мешканців та гостей Івано-Франківська став міський фестиваль мистецтв «Мелодії парку». В рамках цього дійства щонеділі на літній естраді міського парку ім. Т. Шевченка виступають кращі колективи міських та сільських закладів культури.

6 червня о 16.00 год концертну програму презентували творчі колективи та сольні виконавці Народного дому с. Крихівці та муніципальна капела бандуристів. З вітальним словом до присутніх звернулися міський голова Руслан Марцінків, радниця міського голови с. Крихівці Надія Фотуйма та директорка Департаменту культури Надія Загурська. Поважні гості щиро подякували за активну культурно-мистецьку діяльність та вискоий рівень проведення заходів. Також представники влади нагородили переможців фотоконкурсу від НД с. Крихівці до Дня вишиванки та вручили їм цінні подарунки.

Чудові українські пісні лунали від вокальних колективів Крихівецького народного дому, зокрема, народного аматорського вокального ансамблю «Гармонія», жіночого вокального ансамблю «Мелодія», фольклорного ансамблю «Криниченька».  Виступали на літній естраді і солісти, серед яких Лілія Громоляк, Віктор Струк, Анастасія Марищак, а також дует у складі Лілії Громоляк та Івана Малика, дует юних виконавців  Тоні Кваснюк та Івана Стефініва.

У другій частині заходу зустріч з українською піснею подарувала мешканцям та гостям міста муніципальна капела бандуристів, поєднавши дзвінкі мелодії бандур з чистим співом. Частиною програми стали виступи солістів муніципальної капели – Віолетти Дутчак, Світлани Березовської, Ореста Турка і дуету «Ладо» у складі Уляни Сахлиці та Юлії Пасічник.

А після музичної програми усі присутні мали змогу залишитись на перегляд українського кіно.

Поділіться цим дописом на: